Call for papers– avoimen tieteen uutisia kesäpäiville

12.3.2024
Tapahtuman kuvituskuva, jossa on vesistön rannalla oleva polku. Mukaan on lisätty järjestäjien logot sekä teksti: Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivät 2024. 3.–4.6.2024.

Onko sinulla tai taustaorganisaatiollasi meneillään jokin avoimen tieteen hanke tai aloite? Tule kertomaan siitä Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäiville!

Perinteiset Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivät ovat tulossa 3.–4.6.2024. Tapahtuma järjestetään 3.6. Aalto-yliopiston tiloissa Espoossa Otaniemen  kampuksella. Asiantuntijaryhmien kokoukset 4.6. järjestetään verkossa.

Tänäkin vuonna osallistujilla on mahdollisuus pitää lyhyitä (maks. 5 min) tietoiskuja avoimeen tieteeseen liittyvistä hankkeista tai aloitteista. Erityisesti toivotaan tietoiskuja, jotka liittyvät kesäpäivien teemaan “We <3 Data" tai avoimen tieteen ja tutkimuksen asiantuntija- ja työryhmien toimintaan. 

Tietoiskut pidetään 3.6.2024 paikan päällä Aalto-yliopistolla. 

Jotta tietoiskuja mahtuisi ohjelmaan mahdollisimman monta, niihin liittyvä PowerPoint-tiedosto saa sisältää korkeintaan 2 diaa. Lähetä esitelmäsi otsikko ja alustava luonnostelma dioista osoitteeseen avointiede@tsv.fi, 15.4. mennessä.

Ehdotukset lukee ja arvioi sekä lopulliset päätökset mukaan mahtuvista tietoiskuista tekee kesäpäivien järjestelytoimikunta, jossa on mukana edustus AVOTT-sihteeristöstä (TSV) ja Aalto-yliopistosta sekä VTT:ltä. 

Päätöksistä informoidaan hakijoita 30.4. mennessä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös