Avoimen tieteen tapahtumat

Viimeksi päivitetty 26.2.2024

Avoimen tieteen ja tutkimuksen kansallisen koordinaation sihteeristö järjestää vuosittain useita avoimen tieteen asiantuntijatyöhön liittyviä tapahtumia, joissa jaetaan esimerkiksi kansallisia palkintoja.

Koordinaatio järjestää vuosittain avoimen tieteen ja tutkimuksen kesä- ja talvipäivät yhteistyössä tutkimusorganisaatioiden kanssa. Päivien ohjelmaan kuuluu plenaariosuus ja asiantuntija- ja työryhmien kokouksille varattu osuus sekä mahdollisesti erillisiä työpajoja. 

Muut tapahtuvat liittyvät esimerkiksi tuotosten julkistamiseen tai niiden edistymiseen erilaisten työpajojen ja kuulemisten voimin. 

Tapahtumakalenteri

Tutustu avoimen tieteen ja tutkimuksen tapahtumakalenteriin, joka sisältää myös muiden kuin AVOTT-koordinaation järjestämiä tapahtumia.

Sopisiko järjestämäsi avoimen tieteen tapahtuma AVOTT-tapahtumakalenteriin? Nostamme tapahtumasivut myös kuukausittain ilmestyvään avoimen tieteen uutiskirjeeseen. Lähetä linkki ja tapahtumakuvaus osoitteeseen: avointiede@tsv.fi 

Huomioithan tapahtumakuvausta lähettäessäsi, että: 

  • Sivuformaatti vaatii vaakamuodossa olevan tapahtumakuvan. 
  • Saavutettavuuden vuoksi tapahtumakuvauksen kielen tulee olla sivuston kielen mukainen. Suomenkielisellä etusivulla näkyvällä tapahtumalla tulee olla suomenkielinen nimi ja tapahtumakuvaus. 


Ilmari Jauhiainen & Hanna Lahdenperä.