Call for papers: Nyheter om öppen vetenskap på sommardagarna

14.3.2024
Foto på en promenadväg vid stranden i somrigt landskap. På bilden finns arrangörernas logotyper och texten "Sommardagarna i öppen vetenskap 2024. 3-4 juni 2024" på finska.

Har du eller din organisation ett projekt eller initiativ om öppen vetenskap på gång? Berätta om det på sommardagarna i öppen vetenskap och forskning!

De årliga sommardagarna i öppen vetenskap och forskning går av stapeln den 3–4.6.2024, den första dagen på Aalto-universitetets campus i Otnäs (Esbo), och den andra dagen online.

Som vanligt är det möjligt att kort (max 5 min.) puffa för projekt eller initiativ kring öppen vetenskap. Vi välkomnar särskilt inlägg om årets tema, som är “We <3 Data", eller om verksamhet i expert- och arbetsgrupperna i öppen vetenskap. Presentationerna hålls på plats på Aalto-universitetet den 3.6.

För att så många inlägg som möjligt ska få plats på programmet bör eventuella PowerPoint-presentationer innehålla högst 2 sidor. Skicka en rubrik för ditt inlägg och ett utkast på presentationen till avointiede@tsv.fi senast den 15.4.2024

Sommardagarnas organsiationskommitté, som består av representanter för sekretariatet (VSD), Aalto-universitetet och VTT,  läser och utvärderar förslagen. Meddelas om beslut skickas ut senast den 30.4.

Du kan också vara intresserad av