Ehdota Kansallisen avoimen tieteen sekä avoimuuden edistäjät -palkinnon saajia

8.9.2022
Avonainen ikkuna.

Avoimen tieteen kansallinen koordinaatio jakaa Avoimen tieteen ja tutkimuksen talvipäivillä 2022 Kansallisen avoimen tieteen palkinnon. Samalla jaetaan myös vuotuinen Avoimuuden edistäjät -palkinto.

Kansallinen avoimen tieteen palkinto jaetaan vuosittain henkilölle tai tutkimusryhmälle, joka on tutkimus- ja/tai opetustyössään tuonut positiivista julkisuutta avoimelle tieteelle tai muulla tavalla edistänyt suomalaista avoimen tieteen toimintakulttuuria tai jotakin avoimen tieteen osa-aluetta.

Avoimuuden edistäjät -palkinnolla nostetaan esiin tahoja, jotka työllään mahdollistavat avointen tieteellisten käytänteiden toteutumista Suomessa ja jotka omalla työllään ovat olleet esimerkkinä ja tukena muille.

Ehdota palkinnon saajia

Perustellut ehdotukset Kansallisen avoimen tieteen palkinnon ja/tai Avoimuuden edistäjät -palkinnon saajiksi pyydetään toimittamaan erillisellä lomakkeella 30.9.2022 kello 16.00 mennessä. Samalla lomakkeella voi ehdottaa sekä Kansallisen avoimen tieteen palkinnon että Avoimuuden edistäjät -palkinnon saajaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös