Ehdota Kansallisen avoimen tieteen sekä avoimuuden edistäjä -palkinnon saajia

23.8.2023
Kuvituskuva. Serpentiiniä ja konfettia.

Avoimen tieteen kansallinen koordinaatio jakaa Avoimen tieteen ja tutkimuksen talvipäivillä 2023 Kansallisen avoimen tieteen palkinnon. Samalla jaetaan myös vuotuinen Avoimuuden edistäjä -palkinto.

Kansallinen avoimen tieteen palkinto jaetaan vuosittain henkilölle tai tutkimusryhmälle, joka on tutkimus- ja/tai opetustyössään tuonut positiivista julkisuutta avoimelle tieteelle tai muulla tavalla edistänyt suomalaista avoimen tieteen toimintakulttuuria tai jotakin avoimen tieteen osa-aluetta.

Avoimuuden edistäjä -palkinnolla nostetaan esiin tahoja, jotka työllään mahdollistavat avointen tieteellisten käytänteiden toteutumista Suomessa ja jotka omalla työllään ovat olleet esimerkkinä ja tukena muille.

Ehdota palkinnon saajia

Perustellut ehdotukset Kansallisen avoimen tieteen palkinnon ja/tai Avoimuuden edistäjä -palkinnon saajiksi pyydetään toimittamaan erillisellä lomakkeella 29.9.2022 kello 16.00 mennessä. Samalla lomakkeella voi ehdottaa sekä Kansallisen avoimen tieteen palkinnon että Avoimuuden edistäjät -palkinnon saajaa.

Kuva: Ylanite Koppens Pexels

Sinua saattaisi kiinnostaa myös