Call for papers – Avoimen tieteen uutisia talvipäiville

6.9.2023
Kuvituskuva: Call for Papers

Onko sinulla tai taustaorganisaatiollasi meneillään jokin avoimen tieteen hanke tai aloite? Tule kertomaan siitä Avoimen tieteen ja tutkimuksen talvipäiville!

Perinteiset Avoimen tieteen ja tutkimuksen talvipäivät järjestetään Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella 8.-9.11.2024. Järjestäjätahoina toimivat Avoimen tieteen ja tutkimuksen kansallinen koordinaatio, Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu sekä Karelia-ammattikorkeakoulu.

Tänäkin vuonna osallistujilla on mahdollisuus pitää lyhyitä (maks. 5 min) tietoiskuja avoimeen tieteeseen liittyvistä hankkeista tai aloitteista. 

Erityisesti toivotaan tietoiskuja, jotka liittyvät talvipäivien teemaan “Avoimet oppimateriaalit", tai avoimen tieteen asiantuntija- ja työryhmien toimintaan. 

Jotta tietoiskuja mahtuisi ohjelmaan mahdollisimman monta, niihin liittyvä PowerPoint-tiedosto saa sisältää korkeintaan 2 diaa. Lähetä esitelmäsi otsikko ja alustava luonnostelma dioista osoitteeseen avointiede@tsv.fi, 16.10. mennessä. Tietoiskun esittäminen etäyhteydellä ei ole mahdollista, joten mikäli et pääse paikalle, teethän esitelmästäsi nauhoituksen. 

Ehdotukset lukee ja arvioi sekä lopulliset päätökset mukaan mahtuvista tietoiskuista tekee talvipäivien järjestelytoimikunta, jossa on mukana edustus AVOTT-sihteeristöstä (TSV) ja muista järjestävistä organisaatioista. 

Päätöksistä informoidaan hakijoita 20.10. mennessä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös