Tule meille töihin!

2.5.2022
kuvituskuva

AVOTT-sihteeristöön haetaan määräaikaista (12kk) suunnittelijaa/asiantuntijaa. Olisitko sinä tiimin uusin osaaja? Hae 23.5.2022 mennessä!

Olisitko sinä etsimämme osaaja avoimen tieteen ja tutkimuksen tiimiin? Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV) hakee avoimen tieteen ja tutkimuksen kansallisen koordinaation (AVOTT) sihteeristöön suunnittelijaa/asiantuntijaa määräaikaiseen 12kk työsuhteeseen alkaen 1.8.2022.

Työsi keskiössä ovat avoimen tieteen ja tutkimuksen viestintä ja koordinaatio yhteistyössä eri tutkimusorganisaatioiden avoimen tieteen ja tutkimuksen toimijoiden kanssa. Avoimen tieteen ja tutkimuksen kansallisessa koordinaatiossa edistetään julkaisujen ja tutkimusaineistojen avointa saatavuutta sekä avointa oppimista että toimintakulttuurin avoimuutta. Koordinaatiossa tehty tiedepoliittinen työ perustuu laajaan yhteiskehittämiseen koko tutkimusyhteisön kanssa ja asiantuntija/suunnittelija huolehtii osana tiimiä tämän laajan kokonaisuuden edistämisestä.  

Saatat olla etsimämme osaaja, jos:

  • osaat suunnitella ja toteuttaa viestintää selkeästi ja itsenäisesti erilaisissa kanavissa
  • tunnistat avoimen tieteen ja tutkimuksen mahdollisuudet ja tarpeet koko tutkimusyhteisölle ja laajemmin koko yhteiskunnalle
  • tunnet tutkimusyhteisön toimintaperiaatteet ja -tavat
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
  • otat vastuun omista työtehtävistäsi ja tuet koko tiimin toimintaa
  • nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja kehittämistehtävistä

Tehtävässä on eduksi myös:

  • kokemus projektien ja työryhmien vetämisestä
  • käytännön kokemus avoimen tieteen kehittämisestä
  • tutkimuskokemus
  • ruotsin- ja englanninkielen taito

Työsuhde on määräaikainen 12kk 1.8.2022–31.7.2023. Työpaikkana on Tieteellisen seurain valtuuskunta, Snellmaninkatu 13, 00170 Helsinki. Työtehtäviä voi suorittaa osittain etänä. 

Tehtävän palkkauksessa noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Palkkaus on kokemuslisästä ja vaativuustasosta riippuen noin 3 300–3 950 €/kk. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. 

Hakuaika päättyy 23.5.2022 klo 16. Hakemukseen tulee liittää vapaamuotoinen hakukirje ja CV. Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen henriikka.mustajoki@tsv.fi 

TSV on merkittävä ja riippumaton asiantuntijaelin tieteenharjoittamista ja tiedepolitiikkaa koskevissa asioissa. Sen tehtävänä on edistää tieteellisten yhteisöjen yhteistoimintaa, tieteellistä tiedonvälitystä ja julkaisutoimintaa sekä tutkimustiedon tunnetuksi tekemistä ja sen käyttöä yhteiskunnassa. TSV:n toiminnan arvot ovat avoimuus, luotettavuus, yhteisöllisyys ja riippumattomuus.

TSV on sitoutunut ennaltaehkäisemään syrjintää ja edistämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoja: www.avointiede.fi tai pääsihteeri Henriikka Mustajoki, (henriikka.mustajoki (@)tsv.fi), puh. 044 741 2255

Sinua saattaisi kiinnostaa myös