Call for papers – Avoimen tieteen uutisia talvipäiville

6.10.2022
Ojennettujen kämmenten välissä on keltainen kukka.

Onko sinulla tai taustaorganisaatiollasi meneillään jokin avoimen tieteen hanke tai aloite? Tule kertomaan siitä AVOTT- talvipäiville 10.11–11.11.2022.

Avoimen tieteen ja tutkimuksen talvipäivät pidetään tänä vuonna Jyväskylässä. Osallistua voi myös verkon välityksellä. Tänäkin vuonna on perinteiseen tapaan mahdollisuus pitää lyhyitä (maks. 5 min) tietoiskuja jostain avoimeen tieteeseen liittyvästä hankkeesta tai aloitteesta. Lähetä esitelmäsi otsikko ja alustava luonnostelma dioista osoitteeseen avointiede@tsv.fi, perjantaihin 28.10. mennessä.

Kaikki avoimen tieteen ja tutkimuksen ajankohtaisuudet ovat tervetulleita, mutta toivomme erityisesti tietoiskuja liittyen talvipäivien teemaan: ”Avoin tiede ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus”, tai avoimen tieteen asiantuntija- ja työryhmien toimintaan. Jotta tietoiskuja mahtuisi ohjelmaan mahdollisimman monta, niihin liittyvä Powerpoint-tiedosto saa sisältää korkeintaan 2 diaa. Lue ohjeet esitelmien materiaaleista

Ehdotukset lukee ja arvioi sekä lopulliset päätökset mukaan mahtuvista tietoiskuista tekee talvipäivien järjestelytoimikunta, jossa on mukana edustus avoimen tieteen kansallisesta sihteeristöstä (TSV) ja Jyväskylän yliopistosta. Päätöksistä informoidaan hakijoita keskiviikkoon 2.11. mennessä.

Kuva: Lina Trochez Unsplash

Sinua saattaisi kiinnostaa myös