Call for papers – nyheter om öppen vetenskap på Vinterdagarna

20.10.2022
Ojennettujen kämmenten välissä on keltainen kukka.

Jobbar du eller din bakgrundsorganisation med ett projekt eller initiativ inom öppen vetenskap? Berätta om det på vinterdagarna i öppen vetenskap och forskning 10.11–11.11.2022!

I år ordnas Vinterdagarna på Jyväskylä universitet, och programmet kommer också att streamas. På programmet står som vanligt korta puffar (max 5 min) om projekt och initiativ inom öppen vetenskap. Skicka din rubrik och utkast till slides till adressen avointiede(a)tsv.fi senast fredag den 28.10.2022.

Särskilt välkomnar vi inlägg som gäller vinterdagarnas tema "öppen vetenskap och samhällelig växelverkan" eller expert- och arbetsgrupperna i öppen vetenskap. För att så många som möjligt ska få plats i programmet bör Powerpoint-presentationer innehålla högst 2 sidor. Instruktioner för presentationer finns här (på finska).

Förslagen utvärderas av organisationskommittén för höstdagarna, det vill säga representanter för nationella sekretariatet för öppen vetenskap och Jyväskylä universitet. Besluten meddelas senast onsdag 2.11.

Bild: Lina Trochez Unsplash

Du kan också vara intresserad av