Call for papers – avoimen tieteen uutisia kesäpäiville

4.4.2022
Kaupunkiviljelmä urbaanin rakennuksen edustalla

Onko sinulla tai taustaorganisaatiollasi meneillään jokin avoimen tieteen hanke tai aloite? Tule kertomaan siitä Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäiville!

Perinteiset avoimen tieteen ja tutkimuksen kevätpäivät ovat vuonna 2022 kesäpäivät 31.5.–1.6. Tänäkin vuonna on mahdollisuus pitää lyhyitä (maks. 5 min) tietoiskuja jostain avoimeen tieteeseen liittyvästä hankkeesta tai aloitteesta. Erityisesti toivotaan tietoiskuja, jotka liittyvät kesäpäivien teemaan, eli “Avoimella tieteellä kestävään yhteiskuntaan”, tai avoimen tieteen asiantuntija- ja työryhmien toimintaan. Jotta tietoiskuja mahtuisi ohjelmaan mahdollisimman monta, niihin liittyvä Powerpoint-tiedosto saa sisältää korkeintaan 2 diaa. Lähetä esitelmäsi otsikko ja alustava luonnostelma dioista osoitteeseen avointiede@tsv.fi, 2.5. mennessä.

Ehdotukset lukee ja arvioi sekä lopulliset päätökset mukaan mahtuvista tietoiskuista tekee kesäpäivien järjestelytoimikunta, jossa on mukana edustus avoimen tieteen kansallisesta sihteeristöstä (TSV) ja Suomen ympäristökeskuksesta. Päätöksistä informoidaan hakijoita 13.5. mennessä.

Kuva: Henriikka Mustajoki

Sinua saattaisi kiinnostaa myös