Avoin haku uransa alkuvaiheessa oleville tutkijoille ja RDA:n kannattajille – Hae ilmaista pääsylippua RDA:n 17. yleiskokoukseen!

24.3.2021
Papereita täynnä kirjoitusta.

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus tarjoaa Suomen EOSC-foorumin jäsenille mahdollisuuden hakea ilmaista pääsylippua seuraavaan RDA-yleiskokoukseen, joka järjestetään virtuaalisena 20. – 23. Huhtikuuta 2021.

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus tarjoaa Suomen EOSC-foorumin jäsenille mahdollisuuden hakea ilmaista pääsylippua seuraavaan RDA-yleiskokoukseen (engl. RDA Plenary), joka järjestetään virtuaalisena 20. – 23. Huhtikuuta 2021. Haku on auki Suomen EOSC-foorumin jäsenille, jotka ovat datan parissa työskenteleviä uransa alkuvaiheessa olevia tutkijoita tai henkilöitä, jotka työskentelevät suomalaisessa organisaatiossa, joka on hyväksynyt tai aikoo ottaa käyttöön RDA:n tuottamia suosituksia. Tämä koskee myös ammattikorkeakouluissa opiskelevia ja työskenteleviä henkilöitä. (Etkö ole vielä EOSC-FF:n jäsen? Rekisteröidy nyt!)

Pyydämme kiinnostuneita ehdokkaita täyttämään alla olevan hakulomakkeen maanantaihin 29. maaliskuuta 2021 klo 18.00 mennessä. Haussa menestyneille henkilöille maksetaan pääsylippu RDA:n 17. yleiskokoukseen ja heitä pyydetään kirjoittamaan lyhyt julkaistava yhteenveto (enintään 1 sivu) siitä, miten yleiskokoukseen osallistuminen on vaikuttanut heidän työhönsä tai tutkimukseensa. Yhteenveto julkaistaan Suomen EOSC-foorumin sivustolla.

Täytä hakemus maanantaihin 29. maaliskuuta klo 18.00 mennessä (englanniksi).

Kelpoisuusehdot:

  • Olet Suomen EOSC-foorumin jäsen. Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy nyt!
  • Olet datan parissa työskentelevä uransa alkuvaiheessa oleva tutkija ja suoritat tällä hetkellä kandidaatti-, maisteri-, tohtori- tai postdoc-opintoja (Huomaa, että hakijoiden on oltava kirjautuneita korkeakoulun tarjoamaan koulutusohjelmaan. Jos suoritat postdoc-opintoja, tohtorin tutkinnon tulee olla suoritettuna viimeisen viiden aikana.) tai olet henkilö, joka työskentelee organisaatiossa, joka on hyväksynyt tai aikoo hyväksyä RDA-tuotoksen tai -suosituksen.

Valintakriteerit:

Suomen EOSC-foorumin toimisto arvioi hakemukset seuraavien kriteerien mukaisesti:

  • Kiinnostus RDA: a ja EOSC:a kohtaan sekä sitä, miten ne tukevat datan jakamista ja uudelleenkäyttöä teknologioiden, tieteenalojen ja eri maiden välillä.
  • Organisaatiotyyppi ja hakijoiden sukupuoli otetaan huomioon avustusten tasapuolisen jakautumisen varmistamiseksi.

Aikataulu ja tuloksista ilmoittaminen:

Ehdokkaita pyydetään täyttämään hakemus maanantaihin 29. maaliskuuta 2021 klo 18.00 mennessä. Tämän jälkeen jätettyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä 31. maaliskuuta 2021. CSC – Tieteen tietotekniikan keskus tarjoaa yhteensä enintään 10 pääsylippua RDA:n yleiskokoukseen. Mikäli sinulle ei myönnetä haussa ilmaista pääsylippua, huomaathan, että pääsylippujen early-bird-hinta on voimassa 2. huhtikuuta asti.

Kuva: Annie SprattUnsplash

Sinua saattaisi kiinnostaa myös