Haku EOSC-yhdistyksen Task Force-työryhmiin

21.6.2021
kuvistuskuva jossa naruista tehty verkosto

Haku EOSC-yhdistyksen Task Force-työryhmiin on auki. Suomen EOSC-foorumi tukee hakijoita.

EOSC-yhdistys lanseerasi uudet Task Force -työryhmät EOSC Symposiumissa (15. – 18.6.2021). Uudet työryhmät jatkavat edellisen EOSC-hallinnon työryhmien (2019 – 2020) tekemää työtä ja niillä on tärkeä rooli EOSC-yhdistyksen seuraavan strategisen tutkimus ja innovaatio agendan muodostamisessa. Sitä kautta ne vaikuttavat myös Horisontti Eurooppa-ohjelman tuleviin työohjelmiin. Katso Task Force -työryhmiä koskevat esityskalvot.

PÄIVITYS: Haku Task Force -työryhmien jäseneksi on auki perjantaihin 30 heinäkuuta klo 18:00 (CEST) asti. Jokainen hakija voi hakea vain yhteen työryhmään.

Haku on avoinna kaikille henkilöille Euroopassa mukaan lukien ne, joiden organisaatio ei ole EOSC-yhdistyksen virallinen jäsen tai tarkkailijajäsen.

Työryhmiin valitaan eri määrä jäseniä, ja jokaisella työryhmällä on omat kriteerinsä ja osallistumissääntönsä. Katso tarkemmat yksityiskohdat työryhmien säännöistä ja usein kysytyistä kysymyksistä. Päätöksen valinnoista tekee EOSC-yhdistyksen hallitus (Board of Directors).

Suomen EOSC-foorumi auttaa suomalaisissa organisaatioissa työskenteleviä asiantuntijoita hakemaan uusiiin Task Force -työryhmiin seuraavien toimenpiteiden avulla:

  • järjestämällä kaksi vapaamuotoista EOSC-kahvituokiota 22. ja 23. kesäkuuta, joissa hakijat saavat lisätietoa työryhmistä ja voivat esittää niihin liittyviä kysymyksiä. Liity EOSC-foorumin jäseneksi, jotta saat kutsun foorumin jäsenten kahvituokioon.
  • varmistamalla, että kaikissa työryhmissä on suomalaisia jäseniä. Sen vuoksi haluamme pyytää hakijoita lisäämäään nimensä tähän dokumenttiin perjantaihin 9. heinäkuuta mennessä. Voit myös toimittaa samat tiedot sähköpostitse: eosc-ff-support (at) postit.csc.fi  (Huom. valitse hakusääntöjen mukaisesti vain yksi työryhmä, johon aiot hakea.)
  • avustamalla hakemuksen valmistelussa tarvittaessa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä: eosc-ff-support (at) postit.csc.fi 

Lue uutinen englanniksi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös