Call for papers – avoimen tieteen uutisia kesäpäiville

25.4.2023
Teksti: Call for papers, Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivät 2023. Taustalla paperimaista grafiikkaa.

Onko sinulla tai taustaorganisaatiollasi meneillään jokin avoimen tieteen hanke tai aloite? Tule kertomaan siitä Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäiville!

Perinteiset Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivät ovat tulossa 12.–13.6.2023. Tapahtuma järjestetään 12.6. Laureassa Tikkurilan kampuksella. Asiantuntijaryhmien kokoukset 13.6. järjestetään verkossa.

Tänäkin vuonna osallistujilla on mahdollisuus pitää lyhyitä (maks. 5 min) tietoiskuja avoimeen tieteeseen liittyvistä hankkeista tai aloitteista. 

Erityisesti toivotaan tietoiskuja, jotka liittyvät kesäpäivien teemaan “Avoimen tieteen ja tutkimuksen tulevaisuus”, tai avoimen tieteen asiantuntija- ja työryhmien toimintaan. 

Jotta tietoiskuja mahtuisi ohjelmaan mahdollisimman monta, niihin liittyvä PowerPoint-tiedosto saa sisältää korkeintaan 2 diaa. Lähetä esitelmäsi otsikko ja alustava luonnostelma dioista osoitteeseen avointiede@tsv.fi, 26.5. mennessä.

Ehdotukset lukee ja arvioi sekä lopulliset päätökset mukaan mahtuvista tietoiskuista tekee kesäpäivien järjestelytoimikunta, jossa on mukana edustus AVOTT-sihteeristöstä (TSV) ja Laurea-ammattikorkeakoulusta. 

Päätöksistä informoidaan hakijoita 2.6. mennessä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös