Oppimateriaalit avoimeksi -koulutus

Ihmiset heittävät amerikkalaisia ylioppilaslakkeja iltahämyssä.
Alkaa
Loppuu

Tarvitsetko oppimateriaaleille avoimen ja pysyvän julkaisualustan? Miten ja minne voit tallentaa avoimia oppimateriaaleja? Mistä löydät avoimia aineistoja?  

Tampereen yliopiston kirjasto järjestää koulutuksen (Zoom) oppimateriaalien avoimuudesta. Koulutus on osa kansainvälistä avoimen oppimisen viikkoa.

Anna Lindfors (CSC) kertoo koulutuksessa Avointen oppimateriaalien kirjastosta, joka tarjoaa avoimen ja pysyvän julkaisualustan oppimateriaaleille. Palvelussa voit hakea, löytää ja tallentaa digitaalisia oppimateriaaleja. Koulutuksessa esitellään erilaisten esimerkkien avulla, miten voit tallentaa palveluun avoimia oppimateriaaleja.  

Taru Kuhalampi (Kansalliskirjasto) kertoo, miten löydät avoimia aineistoja ja oppimateriaaleja Finna.fi:stä. Finna.fi on hakupalvelu, joka kokoaa suomalaisten museoiden, arkistojen, kirjastojen ja muiden toimijoiden aineistoja haettavaksi yhdestä osoitteesta.  

Tampereen yliopiston kirjastosta koulutuksen järjestämisessä mukana Kati Syvälahti.  Koulutus on suunnattu erityisesti korkeakoulujen opettajille, tutkijoille, opiskelijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.  Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.  Tilaisuutta ei tallenneta. Tilaisuuden kieli on suomi. 

Kuva: Baim HanifUnsplash

Osallistuminen
Verkossa
Tapahtuman teemat
Tapahtuman järjestäjä
Tampereen yliopisto