Avointen oppimis- ja opetuskäytäntöjen osalinjauksen julkaisu

Hehkulamppu.
Alkaa
Loppuu
Tapahtumapaikka
Helsinki
Tieteiden talo

 Tilaisuudessa julkistetaan Oppimisen ja oppimateriaalien avoimuuden linjauksen toinen osalinjaus Avoimista oppimis- ja opetuskäytännöistä.

Linjaus on osa kansallisessa Avoimen tieteen ja tutkimuksen koordinaatiossa laadittavaa linjauskokonaisuutta, jonka toteuttamiseen ovat sitoutuneet kaikki korkeakoulu- ja tutkimusyhteisön keskeiset organisaatiot. Nyt julkaistava osalinjaus pyrkii lisäämään opetuksen ja oppimisen yhteistyötä, yhteisöllisyyttä ja jakamista, avaamaan oppijoille uusia mahdollisuuksia joustavaan, saavutettavaan ja avoimeen oppimiseen sekä edistämään yhteiskunnallista vuorovaikutusta jatkuvan ja avoimen oppimisen avulla. Ensimmäinen osalinjaus Oppimateriaalien avoimesta saatavuudesta julkaistiin 2020.

Tilaisuudessa esitellään julkaistava osalinjaus, pohditaan sen vaikutuksia korkeakouluihin, opettajiin ja oppijoihin sekä kuullaan korkeakoulu- ja tutkimusyhteisön kommentteja osalinjauksesta ja sen toimeenpanosta. Kommenttipuheenvuoron esittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtaja Camilla Saarinen. Tilaisuus järjestetään hybriditapahtumana Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Helsinki, huone 505) sekä verkossa.

Kuva: Jeremy BezangerUnsplash

Osallistuminen
Paikan päällä
Verkossa
Tapahtuman teemat
Tapahtuman järjestäjä
Avoimen tieteen koordinaatio