Haku EOSC-Symposiumin ohjelmaan on auki

8.9.2022
Blue background with orange and white text that gives the name and date of the event

Hae paikkaa EOSC-Symposiumin ohjelmaan joko esitelmän tai työpajan muodossa. Lähetä hakemus perjantaihin 23. syyskuuta klo 17:00 (CEST) mennessä!

EOSC Symposium on EOSC:n jokavuotinen päätapahtuma, ja tänä vuonna se järjestetään 14.-17.11.2022 Prahassa, Tšekissä.

Paikalle odotetaan yli 500 henkilöä eri puolilta Eurooppaa ministeriöistä, politiikan parista, tutkimusta tekevistä organisaatioista, palveluntarjoajista, tutkimusinfrastruktuureista sekä tutkimusyhteisöistä. Tapahtumassa sidosryhmäläiset pohtivat EOSC:n keskeisiä saavutuksia ja strategisia haasteita sekä määrittelevät prioriteetteja ja konkreettisia toimenpiteitä joilla voidaan nopeuttaa EOSC:n toteuttamista eurooppalaisella, kansallisella sekä institutionaalisella tasolla.

Symposiumissa sinulla on mahdollisuus inspiroida laajaa EOSC-yhteisöä kertomalla EOSC:iin liittyvistä töistäsi tai ideoistasi. Hae nyt mukaan ohjelmaan ja jätä hakemuksesi perjantaihin 23. syyskuuta 2022 klo 17:00 (CEST) mennessä.

  • Lähetä ehdotus esitelmäksi: Esitelmät ovat seitsemän minuuttia pitkiä ja niiden tulee liittyä johonkin anneituista yläteemoista.
  • Lähetä ehdotus työpajaksi: Sessiot voivat olla maksimissaan 90 minuuttia ja illlalla pidettävät sessiot voivat kestää jopa kolme tuntia. Huomioithan, että sessioita voi olla vain rajattu määärä ja ne saattavat olla käynnissä samanaikaisesti symposiumin pääohjelman kanssa. Ole hyvä ja tarkista tapahtuman ohjelmaluonnos.

Lisätietoja.

Ohjelmatoimikunta arvioi hakemukset ja hakijoille ilmoitetaan päätöksistä viikolla 3.10.2022.

Kuva: EOSC Future

Sinua saattaisi kiinnostaa myös