EOSC Finnish Forum Café: EOSC-yhdistyksen saavutukset 2021 ja suunnitelmat 2022

Kuvituskuva, jossa on käsiä, jotka pitelevät kahvimukeja
Alkaa
Loppuu

Mitkä olivat EOSC -yhdistyksen tärkeimmät saavutukset vuonna 2021? Mitä on luvassa vuonna 2022? Tule mukaan Suomen EOSC -foorumin aamukahveille ja kuulet lisää!

Suomen EOSC -foorumi järjestää aamukahvitilaisuuden, jossa aiheena on EOSC -yhdistys. Sara Garavelli, EOSC -yhdistyksen hallituksen jäsen 2022–2024 ja CSC – Tieteen tietotekniikan keskuksen EOSC-ohjelmapäällikkö, tekee yhteenvedon EOSC -yhdistyksen ensimmäisestä vuodesta ja kertoo, mitä yhdistys on suunnitellut vuodelle 2022. Käymme läpi myös EOSC-yhdistyksen järjestämää konsultaatiota tiekartan prioriteeteista vuosille 2023–2024. (Lue lisää englanniksi Multi-Annual Roadmap (MAR) Consultation.)

Infotilaisuus tarjoaa hyvän mahdollisuuden etenkin niille suomalaisille sidosryhmille, jotka ovat olleet vähemmän tekemisissä EOSC:n kanssa, saada paremman käsityksen EOSC -yhdityksen prioriteeteista ja siitä, kuinka ne voivat vaikuttaa EOSC:n tulevaan kehitykseen. Esityksen jälkeen ohjelmassa on interaktiivinen keskusteluosuus osallistujien kanssa. Jos sinulla on kysyttävää EOSC:sta, tämä on erinomainen tilaisuus kysyä. Tilaisuus pidetään englanniksi. 

Ohjelma:
9.00-9.30 EOSC Association updates, Sara Garavelli
9.30-10.00 Q&A

Pyydämme ystävällisesti osallistujia ilmoittautumaan etukäteen.

Huomioithan, että tapahtuma on Suomen EOSC-foorumin jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Liity EOSC-foorumiin nyt! Jäsenyys on ilmainen ja voimassa toistaiseksi. Uudet jäsenet lisätään EOSC FF -postituslistalle, joka on Foorumin pääasiallinen viestintäkanava. Lue lisää jäsenyyden eduista ja liittymisestä.

(Tapahtumasivu englanniksi

Osallistuminen
Verkossa
Tapahtuman teemat
Tapahtuman järjestäjä
Muut järjestäjät