Avoimen tieteen verkkokurssi

An open introductory course into the practices of Open Science

Nyt avoimen tieteen perusteet verkko-opiskeluna!

Avoin tiede ja tutkimus -hanke julkaisi lokakuussa 2016 kaikille avoimen Avoin tiede ja tutkimus -verkkokurssin. Kurssin avulla voit perehtyä avoimen tieteen perusteisiin, hyötyihin ja mahdollisuuksiin sekä yksittäisen tutkijan että laajasti koko yhteiskunnan näkökulmasta. Kurssi sopii kaikille avoimen tieteen toimintatavoista kiinnostuneille.

Kurssin materiaalit ovat pääasiassa ATT-hankkeessa tuotettua perustietoa avoimesta tieteestä teksteinä, kuvina ja videoina. Kurssi sisältää myös tutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden näkökulmia avoimesta tieteestä.

Avoimesti lisensoitu verkkokurssi on tehty hyödynnettäväksi; jos haluat käyttää verkkokurssia omassa opetuksessasi, niin ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen att-koulutus@postit.csc.fi tai sari.raisanen@helsinki.fi.

NEW: An open introductory course into the practices of Open Science explains how to make the most of the existing outputs of open research. This course is suitable for anyone interested in Open Science. The university faculty are encouraged to use these course materials in their lessons. The course is both in Finnish and in English.

Siirry Avoin tiede ja tutkimus -verkkokurssiin, Go to the course

Jos et halua heti kirjautua, klikkaa "Log in as a guest", you can also click "Log in as a guest".

(video that tells about the course in Finnish)