Avoimen tieteen osaajakoulutus

Avoimen tieteen osaajakoulutusten tavoitteena on edistää avoimen tieteen osaamista tiedeyhteisössä. Syksyn 2015 ja kevään 2016 välisenä aikana järjestimme eri organisaatioiden kanssa yhteistyönä kymmenen osaajakoulutusta. Syksyllä 2016 järjestämme neljä osaajakoulutusta, joiden erityisenä tavoitteena on tukea korkeakouluja avoimen tieteen opetuksessa.

Toteutus:

  • Koulutuskokonaisuudet ovat erillisiä ja jokainen voi osallistua juuri itseä kiinnostaviin tilaisuuksiin. Jokaiseen koulutustilaisuuteen ilmoittaudutaan erikseen.
  • Kaikkiin tilaisuuksiin työpajoja lukuunottamatta on etäosallistumismahdollisuus.
  • Koulutus on maksutonta.

Osallistuminen: Osaajakoulutuksen ohjelma ja ilmoittautuminen -sivulta näet koulutustilaisuudet, joihin voi tällä hetkellä ilmoittautua.

Osaajakoulutusten tallenteet -sivun kautta näet menneiden koulutusten ohjelman ja materiaalit (esitykset ja videotallenteet).

Kohderyhmät: Kaikki avoimesta tieteestä kiinnostuneet henkilöt kuten kirjastojen, tieto- ja tutkimushallinnon, tutkijakoulujen, opetuksen ja muiden mahdollisten henkilöstöryhmien edustajat sekä opiskelijat ja tutkijat. 

Osallistu koulutusten järjestämiseen: Sinulla on mahdollisuus osallistua osaajakoulutuksen järjestämiseen esim. toimimalla kouluttajana ja/tai koulutusmateriaalien tuottajana. Tutkijana voit myös tulla kertomaan omasta tutkimuksestasi avoimuuden näkökulmasta.

Ota yhteyttä: Kerro meille avoimeen tieteeseen liittyvistä koulutustarpeistasi tai kysy lisätietoa att-koulutus@postit.csc.fi tai sari.raisanen@helsinki.fi

Toivomme ideoita, tarpeita ja toiveita vuoden 2017 avoimen tieteen koulutustoimintaan! Voit esittää ehdotuksiasi yllä oleviin sähköpostiosoitteisiin.