Lisää käyttäjä olemassaolevaan IDA-tilaan

Huom. kesän 2018 aikana vanhaa IDAa käyttävän projektin uusia käyttäjiä ei automaattisesti lisätä vanhaan IDA-palveluun. Kun vastuuhenkilö on lisännyt käyttäjän projektiin ja kutsuttu käyttäjä on hyväksynyt IDAn käyttöehdot, tulee kutsutun käyttäjän olla yhteydessä asiakaspalvelu (a) csc.fi, jotta ylläpito voi lisätä hänet manuaalisesti vanhaan IDA-palveluun.

Projektin vastuuhenkilö voi lisätä käyttäjiä IDA-säilytystilaan Tutkijan käyttöliittymässä Omat projektit-projektienhallintanäkymässä. Käyttäjät lisätään sähköpostiosoitteen perusteella ja heille tulee asiasta sähköpostilla hyväksymispyyntö.

Mikäli sinulla on kysymyksiä IDA-käyttäjän lisäämisestä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu (at) csc.fi, 09 457 2821)

Valitse haluamasi projekti Omat projektit -näkymässä.

Valitse Muokkaa projektia sivun oikeassa alalaidassa.

Lisää käyttäjä syöttämällä sähköpostiosoite kohtaan Katsele jäseniä. Huomaa, että sähköpostin tulisi olla sama kuin kutsutun käyttäjän CSC-tunnukseen liitetty sähköposti, Haka-käyttäjien tapauksessa lyhyttä muotoa tunnus (at) organisaatio.fi

Lisäämisestä lähtee ilmoitus lisätylle käyttäjälle.
 

Kutsutun käyttäjän tulee hyväksyä liittämisensä projektiin Hyväksynnät -näkymässä. Käyttäjä saa kuittauksen muutamassa minuutissa, tieto tulee myös vastuuhenkilölle.

Kutsuttu käyttäjä hyväksyy IDA-palvelun käyttöehdot Hyväksynnät -näkymässä. Mikäli hyväksyntämahdollisuutta ei heti näy, lataa sivu uudelleen. Käyttöehdot -kohdan alta pääsee lukemaan IDA-säilytyspalvelun käyttöehdot.

Käyttäjän hyväksyttyä ja vahvistettua käyttöehdot, ruudulle ilmestyy alla olevan kuvan mukainen Hyväksyntä vahvistettu -huomautus. Käyttäjä saa kuittauksen sähköpostilla, kun hänet on liitetty IDA-tilaan.

Poista käyttäjä painamalla nimen oikealla puolella olevaa ruksia.