Oppimisen avoimuuden virtuaalipäivä 12.3.

Asiantuntijaryhmän kokous

Oppimisen avoimuuden asiantuntijaryhmä kokoontuu vuonna 2019 ensimmäisen kerran tiistaina 12.3., klo 9.00-11.00. Kokoukseen osallistuvien toivotaan ilmoittautuvan etukäteen asiantuntijaryhmän jäseneksi. Tapaamisalustana toimii virtuaalipalvelu Zoom.
 
 
Työpaja Avointen oppimateriaalien edistäminen -hankkeen kanssa
 
Avointen oppimateriaalien edistäminen -hankkeessa tehdään valtakunnallista kaikille koulutusasteille suunnattua avointen oppimateriaalien palvelua. Hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen yhteiskehittämishanke, jota CSC - Tieteen tietotekniikan keskus koordinoi. Palvelun avulla avoimet oppimateriaalit ovat löydettävissä ja hyödynnettävissä opetuksen käyttöön tai oman osaamisen kehittämiseksi yhdestä paikasta.
 
 
Työpaja järjestetään tiistaina 12.3., klo 13.00-15.00 toiminnallisena webinaarina. Tapaamisalustana on virtuaalipalvelu Zoomin sama huone kuin asiantuntijaryhmän kokouksessa. Webinaari on suunnattu Avoin oppiminen -asiantuntijaryhmälle ja muille avoimesta oppimisesta kiinnostuneille. Fokuksessa ovat etenkin korkeakoulut. Webinaarin ohjelmassa on:
 
  • Avointen oppimateriaalien edistäminen -hankkeen ja tähän astisen työn esittely
  • Palvelun mockup-demoon tutustuminen
  • Perehtyminen oppimateriaalien kuvailuun
 
Pyydämme osallistuvia täyttämään ilmoittautumislomakkeen, jotta tiedämme varautua fasilitoimaan oikean kokoista osallistujamäärää.
 
 
Sidosryhmien palaute on erityisen tärkeää oppimateriaalipalvelun rakentumisvaiheessa; toivottavasti pääset mukaan tapahtumaan. Osallistua voi, vaikkei pystyisikään olemaan mukana ihan koko aikaa. Voit tulla mukaan myös vain kuuntelemaan ja seuraamaan esitystä ja keskustelua.
 
Päivitetty 14.3.2019 08.25