Ajankohtaista ATT-hankkeessa Ajankohtaista ATT-hankkeessa

Takaisin

Seminaari EU:n tietosuoja-asetuksesta ja sen vaikutuksista – ilmoittautuminen avoinna

Tietoarkisto ja ATT-hanke järjestävät lokakuun 31. päivä Helsingissä seminaarin, joka käsittelee EU:n tietosuoja-asetusta ja sen vaikutuksia tutkimukseen ja aineistojen arkistoimiseen. Tilaisuudessa pääsee kuulemaan keskeisimmät EU:n tietosuoja-asetukseen liittyvät seikat huippuasiantuntijoiden kertomana. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen tilaisuuteen on avattu.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: EU:n tietosuoja-asetus – tietosuojalainsäädännön muutokset tutkimuksessa ja arkistoinnissa

 

Keskiviikkona 1.11. jatketaan tietosuoja-aiheen parissa. Tässä Tietoarkiston ja ATT-hankkeen järjestämässä seminaarissa keskitytään tutkittavilta pyydettäviin suostumuksiin ja niitä koskevaan lainsäädäntöön. EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten lisäksi tarkasteltavana ovat kliinistä tutkimusta ja biopankkitutkimusta koskevat erityislainsäädännöt. Tilaisuudessa esiintyvät lainsäädännön asiantuntijat, ja näkökulmia konkretisoivat tutkijapuheenvuorot. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu tilaisuuteen 24.10.2017 mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Tietosuoja ja tutkittavan suostumus osallistua tutkimukseen -seminaari