Ajankohtaista ATT-hankkeessa Ajankohtaista ATT-hankkeessa

Takaisin

ATT-hanke hakee avoimen tieteen asiantuntijaa

Etsimme CSC:lle avoimen tieteen asiantuntijaa. Kehitämme tieteen ja tutkimuksen avoimuutta edistäviä ja mahdollistavia periaatteita, käytäntöjä ja IT-palveluita yhdessä Suomen tutkimusjärjestelmän toimijoista (ministeriöt, korkeakoulut, tutkimuslaitokset, tutkimusrahoittajat) koostuvan yhteistyöverkoston kanssa opetus- ja kulttuuriministeriön Avoin tiede ja tutkimus -hankkeessa (ATT) http://www.avointiede.fi . Asiantuntija osallistuu avoimen tieteen käytäntöjen ja palveluiden kehittämiseen ja selvitysten laatimiseen työryhmätyöskentelyn kautta.

Tehtävä on määräaikainen 27.1.2017 saakka.

Työtehtäviin sisältyy:

- Selvityksen laatiminen avoimen tieteen alueelta
- Työryhmätyöskentely: Avoimuuden politiikat tutkimusympäristöissä -työryhmän asiantuntijajäsen. Mahdollisesti muita työryhmäjäsenyyksiä jatkossa.
- Avoimen tieteen käytäntöjen ja palveluiden kehittäminen
- Suomen tutkimusjärjestelmän toimijoista koostuvien yhteistyöelimien (strategiaryhmä ja asiantuntijaryhmä) sihteerinä ja fasilitaattorina toimiminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, (Tohtorin tutkinto katsotaan eduksi)
- Kokemusta tutkimuksesta, tutkimuksen tuesta tai opetuksesta
- Avoimuuden ja avoimen tieteen problematiikan tuntemusta
- Kokemusta yhteistyöelimen sihteeriydestä ja fasilitoinnista
- Suomen tutkimusjärjestelmän tuntemusta
- Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työnantajana CSC on luotettava, joustava ja tukee työntekijöidensä ammatillista kasvua. CSC on voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, jossa työskentelee yli 250 asiantuntijaa.
 
Lisätietoja:
Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Värttö, p. 09 457 2112, saara.vartto(a)csc.fi.

Lähetä hakemuksesi 15.3.2015 mennessä rekrytointisivujemme www.csc.fi/rekry kautta.
Yrityskuvaus:
CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy tarjoaa korkeakouluille, tutkimuslaitoksille ja yrityksille monipuolisia IT-palveluita ja resursseja. Nykyajan tiedeyhteisö tarvitsee tuekseen monimuotoisen huippuosaajien joukon ja viimeisimmät teknologiapalvelut. CSC on valtion omistama, opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnoima voittoa tavoittelematon yhtiö.